oettli
Posts: 2
Joined: Tue Jan 30, 2018 2:39 am

Sound System Problem

Fri May 31, 2019 1:59 am

Hi, I am a new user, having owned my i3 for a few months. I loaded some of my favourite music onto a USB stick, inserted it in the car and hey presto! all my music appeared and could be played. I then added another 50 tracks, inserted the stick again and found that all the system would play were the tracks I first loaded, calling the stick 'USB 1'. How do I:
a) make it 'see' the new track I have added to the USB stick, or
b) if that is not possible, erase USB 1 and then re-enter the 'new' stick with all the content, or
c) create a USB 2 that contains all the tracks.
I have tried the manual but find it confusing.
I would really appreciate some help, preferably step by step - so that an idiot like me can understand it.
Many thanks

stumbledotcom
Posts: 449
Joined: Sat Jan 18, 2014 3:35 pm
Location: San Francisco
Contact: Website

Re: Sound System Problem

Fri May 31, 2019 8:00 pm

Did you import the contents of USB 1 or were you playing files directly off the USB drive?

Based on your description, I suspect the former. Go to the menu where you select the source and make sure you activate USB. Then you should be able to import the new tracks.

oettli
Posts: 2
Joined: Tue Jan 30, 2018 2:39 am

Re: Sound System Problem

Sat Jun 01, 2019 1:02 am

Thank you so much for your help. I followed your advice and now all my tracks are playing perfectly. Most grateful!

Return to “Problems / Troubleshooting”